Charlotta Norén, tidigare COO Hisland

WonderBrand är professionella, har en härlig energi och en rak kommunikation. Jag gillar att de utmanade oss, utan att trycka ned oss *skratt*. De utmanade oss på rätt sätt. De är kompetenta och arbetet präglades av glädje. Man kände sig väldigt trygg i det de gjorde.

Min upplevelse av WonderBrands kompetensnivå inom varumärkesstrategiskt arbete är hög och de utförde uppdragen väldigt bra. Det var en väldig tight tidsplan och de hjälpte oss och guidade oss för att se vd vi skulle fokusera på. Det var väldigt bra helt enkelt. Det var också väldigt flexibelt, vilket var bra eftersom vi hade en så tight tidsplan.

Resultaten av uppdragen blev väldigt bra de också. Brandbooken älskar jag. Vi hade inte lika mycket tid att investera i hemsidan men den blev också bra. Den hade en bra röd tråd mellan bilder och text. Resultaten av uppdragen gav oss ord att beskriva vad vi är och det blev en enhetskänsla som inte fanns på företaget innan. Vi kunde beskriva företaget på samma sätt och alla verkligen landade i att detta var vi.

Jag kan verkligen rekommendera att jobba ihop med WonderBrand.
 
Läs fler