Anders Reinhold, tidigare delägare på Pulsteknik

WonderBrand gjorde var ett varumärkesarbete för oss. I det ingick att vi intervjuade ledningsgruppen och personalen i två omgångar. Jag trivdes väldigt bra med att jobba med er och jag tyckte att ni var väldigt professionella. Men jag har ju inget att jämföra med, om jag ska vara ärlig. Jag upplevde er som väldigt professionella.

Jag tycker att WonderBrand utförde uppdraget väldigt bra. Vi var ute efter var att få till en ny hemsida och det vägrade ni göra utan att gå igenom bakgrunden grundligt. Jag tror att vi kan prata för fler också, när jag säger att vi fick en liten kick i hur man kan arbeta och hur man kan göra. Jag tyckte att vi fick en bra syn på hur vi själva är och på hur vi kunde arbeta utifrån det. Det kändes väldigt bra.

Resultatet blev att vi tog fram en grafisk profil där vi fräschade upp de dokument vi hade och vi gjorde iordning hemsidan som blev mycket bättre än den tidigare. Ni hjälpte oss också med layout för nyhetsbrev. Det är ju det just med att styra upp. Det är såna saker vi fick hjälp med, för man kan inte vara bra på allt.

 
Läs fler