Medarbetare

Åsa Bengtsson

Företagare, coach och talare – Åsa Bengtsson är WonderBrand Academys föreläsare som håller i utbildningens tre kurstillfällen.

Åsa är certifierad coach och utbildad i mental träning. Hon har en fil.kand. i internationella arbetslivsstudier och har även varit egenföretagare i över 15 år. Hon är nischad inom brand coaching och förändringsprocesser.

Under sina verksamma år, både som egenföretagare och anställd, har Åsa samlat erfarenhet av att möta människor i förändring och är en uppskattad ledare och coach. Hon är empatisk, fördomsfri och engagerad – vilket gör att hon har lätt för att se samband och skapa medvetenhet. Åsa är lösningsfokuserad och känd för att förmedla energi och motivation på ett pedagogiskt sätt.

Under WonderBrand Academy kommer Åsa förtrolla med sin kunskap och erfarenhet och lära ut metodiken som ligger till grund för utbildningen, genom både praktiska övningar och undervisning.

Åsa Bengtsson
E-post
0708-18 15 78


 

Gitta Hertzman Pérez

Gitta Hertzman Pérez är grundaren till WonderBrand Academy och i stort skaparen av den metodik som ligger till grund för varumärkesbyrån WonderBrands framgångar.

Gitta är varumärkesstrategen som hjälpt över hundratals företag att hitta sig själva och utifrån det skapat starka varumärken. Hennes drivkraft är att skapa verksamhetsutveckling i entreprenöriellt drivna bolag. Gittas stora passion vid sidan om jobbet är att vara rådgivare, mentor och inspiratör för unga drivna människor och på så sätt bidra till ett entreprenöriellt landskap.

Hennes energi och handlingskraft är smittsam – vilket inte minst har visats i samband med hennes hyllade föreläsningar. Där berättar hon om hur ett framgångsrikt varumärke måste ha en lika tydlig koppling till företagets vision och affärsmodell som till organisationens kultur och värderingar.

Metodiken som nu är basen för utbildningen på WonderBrand Academy är ett resultat av Gittas långa erfarenhet, gedigna kunskaper, kreativitet och förmåga att se utifrån ett helhetsperspektiv. Under utbildningen kommer Gitta kunna synas i kulisserna där hon säkerställer att pedagogik och praktik samspelar för att ge deltagarna den bästa inblick som möjligt – i konsten att leva sitt varumärke, varje dag och ända ut i fingerspetsarna.


 

Gitta Hertzman Perez
E-post
0705-44 90 35


 

Ellen Karlsson

Före, under och efter utbildningen på WonderBrand Academy finns Ellen Karlsson på plats till förmån för deltagarna. Hon svarar på frågor och funderingar, ser till att allt flyter på som det ska – men är också en kommunikativ projektledare och agerar bollplank till deltagarna.

Förutom att vara projektledare på Academy är Ellen också copywriter på WonderBrand. Hon har ett starkt engagemang i allt hon tar sig för och brinner för kommunikation som bidrar till utveckling – stort som smått. Ellen har en bakgrund som präglats av entreprenörskap och kommunikation. I hennes bagage hittar vi erfarenheter från Public Relations, Public Affairs, handel, sociala medier och egenföretagande.

Under WonderBrand Academy kommer Ellen lotsa deltagarna genom utbildningens kurstillfällen och finnas till hjälp däremellan. Hon gillar struktur, planering och att träffa nya människor, vilket gör Ellen service-minded och bidrar till att stärka utbildningen i sin helhet.


 

Ellen Karlsson
E-post
0707-41 20 26