Vilka är vi som föreläser

Föreläsare

Gitta Hertzman Pérez

 

Gitta Hertzman Pérez är grundaren till WonderBrand Academy och i stort skaparen av den metodik som ligger till grund för varumärkesbyrån WonderBrands framgångar.

Gitta är varumärkesstrategen som hjälpt över hundratals företag att hitta sig själva och utifrån det skapat starka varumärken. Hennes drivkraft är att skapa verksamhetsutveckling i entreprenöriellt drivna bolag. Gittas stora passion vid sidan om jobbet är att vara rådgivare, mentor och inspiratör för unga drivna människor och på så sätt bidra till ett entreprenöriellt landskap.

Hennes energi och handlingskraft är smittsam – vilket inte minst har visats i samband med hennes hyllade föreläsningar. Där berättar hon om hur ett framgångsrikt varumärke måste ha en lika tydlig koppling till företagets vision och affärsmodell som till organisationens kultur och värderingar.

Metodiken som nu är basen för utbildningen på WonderBrand Academy är ett resultat av Gittas långa erfarenhet, gedigna kunskaper, kreativitet och förmåga att se utifrån ett helhetsperspektiv. Under utbildningen kommer Gitta kunna synas i kulisserna där hon säkerställer att pedagogik och praktik samspelar för att ge deltagarna den bästa inblick som möjligt – i konsten att leva sitt varumärke, varje dag och ända ut i fingerspetsarna.

Gitta Hertzman Peréz

Gitta Hertzman Pérez

E-post

Åsa Bengtsson

 

Företagare, coach och talare – Åsa Bengtsson är WonderBrand Academys föreläsare som håller i utbildningens tre kurstillfällen.

Åsa är certifierad coach och utbildad i mental träning. Hon har en fil.kand. i internationella arbetslivsstudier och har även varit egenföretagare i över 15 år. Hon är nischad inom brand coaching och förändringsprocesser.

Under sina verksamma år, både som egenföretagare och anställd, har Åsa samlat erfarenhet av att möta människor i förändring och är en uppskattad ledare och coach. Hon är empatisk, fördomsfri och engagerad – vilket gör att hon har lätt för att se samband och skapa medvetenhet. Åsa är lösningsfokuserad och känd för att förmedla energi och motivation på ett pedagogiskt sätt.

Under WonderBrand Academy kommer Åsa förtrolla med sin kunskap och erfarenhet och lära ut metodiken som ligger till grund för utbildningen, genom både praktiska övningar och undervisning.

Åsa

Åsa Bengtsson

E-post

Ellen Karlss0n

 

Före, under och efter utbildningen på WonderBrand Academy finns Ellen Karlsson på plats till förmån för deltagarna. Hon svarar på frågor och funderingar, ser till att allt flyter på som det ska – men är också en kommunikativ projektledare och agerar bollplank till deltagarna.

Förutom att vara projektledare på Academy är Ellen också copywriter på WonderBrand. Hon har ett starkt engagemang i allt hon tar sig för och brinner för kommunikation som bidrar till utveckling – stort som smått. Ellen har en bakgrund som präglats av entreprenörskap och kommunikation. I hennes bagage hittar vi erfarenheter från Public Relations, Public Affairs, handel, sociala medier och egenföretagande.

Under WonderBrand Academy kommer Ellen lotsa deltagarna genom utbildningens kurstillfällen och finnas till hjälp däremellan. Hon gillar struktur, planering och att träffa nya människor, vilket gör Ellen service-minded och bidrar till att stärka utbildningen i sin helhet.

Ellen Karlsson

Ellen Karlsson

E-post

Oliver Kraft

Säljcoach, digital projektledare och teknisk problemlösare – Oliver Kraft har många strängar på sin lyra. 

Oliver är en sann entreprenör som med stort engagemang startat och utvecklat flera bolag inom sälj, handel och kommunikation. På varumärkesbyrån WonderBrand är Oliver ansvarig för kundernas webbplatser och digitala behov där han inte bara projektleder utan även ibland producerar. Han har också undervisat i kursen Digital Marketing & Sales Analytics, på IHM Business School.

En av Olivers främsta förmågor är att kunna sätta sig in i uppdragsgivarens behov och finna rätt lösning, samtidigt som han säkerställer kostnadseffektiviteten. Han drivs av att hitta lösningar på kluriga utmaningar som gör skillnad på kundernas försäljning och varumärkesbyggande kommunikation. Oliver trivs som bäst när det går snabbt och han har alltid ett nyfiket öga för nya trender.

WonderBrand Academys VD är även hjärnan bakom och skaparen av den digitala plattform som är utbildningens främsta verktyg. Deltagarna kommer att känna av Olivers närvaro, inte bara i tekniska samband, utan även hans strävan efter att alltid ligga ett steg före. WonderBrand Academy är inte ett undantag.

Oliver Kraft

Oliver Kraft

E-post

Mikaela Elffors

 

Mikaela

Mikaela Elffors

E-post

Eric Pérez

 

Eric Peréz

Eric Peréz

E-post

Joakim Swedlund

 

Joakim Swedlund

E-post

Andreas Jarlén

 

Andreas Jarlén

Andreas Jarlén

E-post

Anna Swedestam

 

Anna Swedestam

Anna Swedestam

E-post