Har du frågor du behöver svar på?

Frågor och svar

Innan Anmälan

Denna utbildning kräver ingen speciell förkunskap och passar alla som av någon anledning är intresserade av metodik i varumärkesbyggande. Under utbildningen guidas du genom processen på ett konkret sätt. Våra föreläsare beskriver, ur ett praktiskt perspektiv, vad som behöver göras.

Vår metodik baseras till stor del på insikten att varumärket till minst lika stor del har sin grund i den interna kulturen som i den externa kommunikationen. Utbildningen är därför extra lämplig för organisationsvarumärken, även om stora delar är tillämpligt även på produktvarumärken. Bolagsstorlek eller bransch spelar ingen roll alls, och inte heller vilken fas bolaget befinner sig i. För nystartade bolag kan det innebära att vissa kapitel i diagnosfasen är irrelevanta och kan hoppas över.

Ett testkonto är en gratis möjlighet att se hur utbildningen är uppbyggd och testa det digitala verktyget. Du får därför kostnadsfritt sex kapitel i modul 1 – utan några som helst åtaganden. Däremot hoppas vi förstås att du, efter att ha sett detta, väljer att uppgradera och köpa utbildningspaketet.

Praktiska Frågor

Utbildningsmaterialet och de digitala verktygen finns tillgängliga för dig i 12 månader. Därefter kan tiden förlängas till ett förmånligt pris.

Ja, utbildningen är uppdelad i fyra moduler men säljs som ett komplett utbildningspaket. Varje modul bygger på tidigare utbildningsdel, varför de måste göras i tur och ordning.

Ett varumärkesarbete behöver uppdateras och förnyas med tiden. Har ditt arbete några år på nacken rekommenderar vi att du ser över det igen. 

Du genomför utbildningen på dina villkor, när det passar dig bäst. Under arbetstid, på lunchen, på tåget eller på kvällen när barnen har somnat. Plattformen har öppet dygnet runt och du har tillgång till den i 12 månader från att du startar utbildningen.

Efter utbildningen

Självklart! Under förutsättning att du genomgått samtliga moduler, får du dels ett intyg som beskriver utbildningens innehåll, dels ett diplom som kan göra kollegorna avundsjuka.

När du har diplomet i din hand, är chansen stor att du också har en mer eller mindre färdig varumärkesstrategi som vuxit fram under utbildningen. Då börjar det verkliga arbetet! Medarbetare ska ombord på tåget och kunder ska få en ny känsla. Lycka till! Och behöver du mer hjälp är du alltid välkommen att kontakta oss.

Betalning

Utbildningen säljs som ett paket. Ordinarie pris är 19 900 kr exkl moms (24 875 kr inkl moms). 

Du kan välja att antingen betala allt på en gång, då gäller ovanstående pris, eller dela upp betalningen på fyra månader. Du betalar då 5 500 kr exkl moms (6 875 kr inkl moms) per månad vid delbetalning i fyra månader.  

Nej, det gör det inte. Men om du däremot behöver konsultation under eller efter utbildningen och vill ha hjälp av oss med ditt fortsatta varumärkesarbete, så är detta inte inkluderat. Då är du varmt välkommen att kontakta oss. 

Tyvärr inte. Alla utbildningar betalas mot faktura.

Efter din anmälan får du en faktura till den e-postadress du uppgivit. Så snart fakturan är betald uppgraderas ditt konto och du får därefter tillgång till samtligt innehåll på plattformen.

Fakturan mailas till den e-postadress du fyllde i när du anmälde dig. Skräpkorgen, kanske? Om du inte hittar den – hör av dig, så löser vi en ny.

Övriga frågor

Har du köpt utbildningen som privatperson gäller distansköplagen, vilken innebär att du har ångerrätt i 14 dagar. Detta gäller under förutsättning att du inte har påbörjat utbildningen. Hör av dig till oss på info@wonderbrandacademy.se så snart som möjligt om du ångrar ditt köp. 

Kontakta Oss

Nyfiken på att höra mer eller har du några frågor?

Tveka inte att höra av dig!