Bli återförsäljare

Bli återförsäljare

Är du en skarpsinnig frilanssäljare som är redo för en utmaning med oändliga möjligheter? WonderBrand Academy söker nu dig som är en självständig person med ostoppbart driv och tidigare erfarenhet av försäljning – både B2B likväl som B2C.

Uppdrag

Som frilanssäljare för WonderBrand Academy lägger du upp din arbetstid helt utefter förmåga och kapacitet. Kanske jobbar du deltid och vill komplettera med ytterligare timmar eller är du rastlös och söker ytterligare utmaningar? Oavsett är din egen målsättning ett incitament för din arbetstid. Dessutom är vår provisionsmodell helt utan tak och du bestämmer alltså själv hur mycket du vill tjäna!

Tjänsten innebär införsäljning och försäljning av den digitala varumärkesplattformen WonderBrand Academy, till företag och personer i hela Sverige. Med telefonen som verktyg – kanske med stöd av LinkedIn och mail – är det ditt jobb att knyta kontakter, skapa relationer och attrahera intressenter. Som frilanssäljare har du en utvecklande roll där du är WonderBrand Academys första kontakt mot kund. Du är vårt viktigaste verktyg för att driva in nya affärer till bolaget.

Vem är du?

Du besitter en god förståelse för att verka som ambassadör och företräda ett utsocknes varumärke och att skapa goda kundrelationer. Vidare ser vi att du som person är strukturerad och lösningsfokuserad med viljan att leverera goda resultat. För att lyckas i rollen krävs det att du har hög social kompetens, god kommunikativ förmåga och gärna ett gediget nätverk.

Övrigt

Fördelarna är många men utöver att du bestämmer din egen arbetstid kan du också jobba helt utan geografiskt knuten placering; hemifrån, på ditt kontor eller där du trivs bäst. Dessutom får du förstås skäligt betalt.

Är det dig vi letar efter?

Tveka inte att höra av dig!